Hizmet Süresi Hesaplama
Çalışan sayısı giriniz
TEHLİKE SINIFI
UZMANLIK SINIFI / UZMAN
HEKİM
DİĞER SAĞLIK PERSONELİ
Çok Tehlikeli
A-B / 400 dk.
150
100
Tehlikeli
A-B-C / 200 dk.
100
0
Az Tehlikeli
A-B-C / 100 dk.
50
0
* Bu tablo, belirttiğiniz çalışan sayısına göre, şirketinizin ayda kaç saat iş yeri hekimi çalıştırmakla yükümlü olduğunu ifade eder.
Tehlike Sınıfı Öğrenme
01.11.07
Baklagillerin yetiştirilmesi (fasulye (taze ve kuru), bakla, nohut, mercimek, acı bakla, bezelye, araka vb.)
Tehlikeli
01.11.12
Tahıl yetiştiriciliği (buğday, dane mısır, süpürge darısı, arpa, çavdar, yulaf, darı, kuş yemi vb.) (pirinç hariç)
Tehlikeli
01.11.14
Yağlı tohum yetiştiriciliği (soya fasulyesi, yer fıstığı, pamuk çekirdeği, kene otu çekirdeği (Hint yağı çekirdeği), keten tohumu, hardal tohumu, nijer tohumu, kolza, aspir tohumu, susam tohumu, ayçiçeği tohumu vb.)
Tehlikeli
01.12.14
Çeltik (kabuklu pirinç) yetiştirilmesi
Tehlikeli
01.13.17
Şeker pancarı yetiştirilmesi
Tehlikeli
01.13.18
Yenilebilir kök ve yumruların yetiştiriciliği (patates, tatlı patates, manyok, Hint yer elması, vb.)
Tehlikeli
01.13.19
Diğer sebze tohumlarının yetiştiriciliği (şeker pancarı tohumu dahil, diğer pancar tohumları hariç)
Tehlikeli
01.13.20
Meyvesi yenen sebzelerin yetiştirilmesi (hıyar, kornişon, sivri ve dolmalık biber, kavun, karpuz, kabakgil türleri, domates, biber, patlıcan vb.)
Tehlikeli
01.13.21
Mantar ve yer mantarları (domalan) yetiştirilmesi
Tehlikeli
01.13.22
Kökleri, soğanları, yumruları tüketilen sebzelerin yetiştirilmesi (havuç, şalgam, sarımsak, soğan, arpacık soğan, pırasa ve diğer benzer sebzeler)
Tehlikeli